Connect with us

YBhg. Datin Sri Jamilah binti Hossin, Yang Dipertua,Persatuan Isteri dan Pegawai Wanita Jabatan Penyelamat Malaysia(Perisma Kebangsaan) menyampaikan Sumbangan Banjir kepada Puan Hajah Fatimah binti Haji Ahmad, Timbalan Pengerusi PERISMA Negeri Kelantan,untuk disalurkan kepada anggota yang terkesan banjir pada Rabu( 5 Jan. 2022) yang berlangsung di Lobi Ibu Pejabat JBPM Negeri Kelantan. Turut Hadir adalah YBhg. Datin Nor Latifah binti Jaafar, Timbalan Yang Dipertua,(Perisma Kebangsaan),YBhg. Datin Tay Ti Mei, Naib Yang Dipertua, (Perisma Kebangsaan), bersama rombongan, YS PPjB Jainal@Zainal bin Madasin, Pengarah JBPM Negeri Kelantan, serta ahli PERISMA Negeri Kelantan.
YS Pengarah juga turut menyampaikan cenderahati sebagai tanda keperihatin PERISMA Kebangsaan yang turun padang menyalurkan sumbangan dan memberi suntikan semangat kepada anggota yang sedang bertugas.

Continue Reading

Tayangan Menarik

Terima kasih kerana melayari WebTV Bomba Channel. Kami menyediakan info dan maklumat yang sahih kepada anda. Jika ada sebarang kemusykilan anda boleh berhubung dengan webmaster@bombachannel.com Copyright © 2021 by Bomba Channel Team

Statistik Jangkita Virus Corona Hari Ini

Sila patuhi SOP dan Dapatkan jangan lupa daftarkan diri anda untuk mendapatkan vaksin.